Ózonos tisztítás
Lakásfertőtlenítés ózonnal

Babaváró szoba fertőtlenítése! Kellemetlen szagok: dohány-, festék-, égett szag megszüntetése, általános higiéniai kezelés, enyhe dohos szag megszüntetése, kisállattartással összefüggő szagok megszüntetése és általános higiénia visszaállítása, betegség utáni, vagy megelőző lakásfertőtlenítés. 

                                                                                 

Ózonos tisztítás árak:

Helyiségek 40 m2-ig .:  15500-Ft

60. perc üzemidő,

30. perc behatási idő,

majd 30. perc szellőztetés.

Összesen: 2 óra

50 m2-től.: 21.000-Ft

100 m2- ig.: 38.000-Ft

Személygépkocsi.: 6.900-Ft 30. perc

Kis tehergépkocsi.: 8.900-Ft 30. perc

Tehergépkocsi raktér.:  21.000-Ft             

Busz, Lakókocsi.:   24.000-Ft

Klímakészülék fertőtlenítés. csírátlanítás.: 14.000-Ft                                  

 

Dombi György.: +36-70-772-9743    Szakterület.:Klíma Tisztítás, szerelés, javítás.Ózonos tisztítás,

Máthé Tamás.:    +36-30-619-2556   Szakterület.:Klíma Tisztítás, szerelés,javítás.Ózonos tisztítás. Radiátor tisztítás.

V.VI.VII.VIII.IX. kerületekben is.

Stokker Tamás.: +36-70-361-0638   Szakterület.: Klímatisztítás, szerelés, javítás.

 1.   Klímatisztítás, fertőtlenítés, karbantartás.

2. Ózonos lakás és helyiség légfertőtlenítés, szagtalanítás.       

3. Radiátor tisztítás.

Szolgáltatás megrendelés a szokott módon. Weboldalamon. Online időpont foglalás alkalmazáson keresztül. Kérem minden esetben tüntessék fel a kért szolgáltatást!

https://budapest-klimaszereles.hu/
Miért az ózon az egyik legjobb fertőtlenítő eljárás?

Az ózon - megfelelően alkalmazva - az egyik legerősebb fertőtlenítőszer a világon. Alkalmazása egy természetes folyamaton az aktív oxigén erején alapul. A baktériumok vírusok nem képesek védekező mechanizmust kialakítani ellene, ezért széles körben használható mikroorganizmusok ellen. Az ózonos kezelés során nem használunk vegyszert, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb ellenszere a kórokozóknak, baktériumoknak, vírusoknak, penészgombáknak. Ezt számos tudományos kutatás és orvosi publikáció is alátámasztja. A kezelés egyszerű, rövid ideig tart nem igényel különösebb előkészületet. Eredménye egy garantáltan kórokozómentes környezet, ami elengedhetetlen betegségből lábadozóknak, műtét után lévőknek, vagy csak a betegségek megelőzéséhez.

Lakás szagtalanítás

Gyakori probléma idős emberektől örökölt lakásokban a kiszellőztethetetlen "öreg szag." Az eladó lakások árát komolyan befolyásolja, ha a vevő az orrát fintorgatja tárgyalás közben. Hiába tudjuk, hogy fel kell újítani, burkolni, festeni fognak és ez a szag eltűnik a megbarnult tapétával együtt, az eladáskor komoly hátrányt jelent a büdös lakás.
Az érzékenyebb vevőket elriaszthatja, az alkut pedig megnehezíti az eladó kárára.

A falakba ivódott cigarettaszag ellen a legjobb megoldás a tisztasági festés, de az enyhe füstszagot az ózon is meg tudja szüntetni, így bizonyos esetekben meg lehet spórolni a festés árát.

Új albérletbe költözött?

Takarítás után maradt valamilyen szag az új lakásban, vagy dohányfüstöt érez? Az ózonos kezelés vegyszerek nélkül képes eltüntetni a szagokat, miközben felületi oxidálással fertőtleníti a falakat, bútorokat és mindent ami a lakásban van. Ki tudja ki aludt azon az ágyon két héttel ezelőtt? Ki tudja milyen állatot tartottak a lakásban?
Már egy 60 perces kezeléssel is baktérium mentessé tehet egy másfél szobás lakást.

Lakásokban (irodákban) is alkalmazható?

Az ózon az egyetlen olyan fertőtlenítő eljárás amely berendezett lakásokban, irodákban is biztonsággal és hatékonyan alkalmazható. Az ózon gáznemű anyag. Nem hagy foltot a berendezési tárgyakon, textíliákon, nem károsítja a berendezési tárgyakat, festményeket és nem okoz elváltozást az élelmiszereken. Egy lakás kezelésénél egyedül a növényeket kell kivinni a helyiségből, más előkészületet nem igényel. Az eljárás viszonylag rövid ideig tart és szakaszolva szobánként is végezhető.

Fertőtlenítés a lakásban dolgozó munkások után

Ha a lakásokban végzett szakmunkák utáni takarítást követően szeretne biztosra menni, az ózon segíthet kifertőtleníteni a takarításból véletlenül kimaradt zugokat is.

Tévhitek az ózonról

Klímaszerelő szakemberként kijelenthetem, hogy az ózon, teljesen alkalmatlan klímatisztításra, a klíma fertőtlenítésére pedig ritkán hatásos. Tény hogy valóban fertőtleníti a klíma nehezen elérhető felületeit, de a klíma belső alkatrészein megtelepedett, gyakran több milliméteres vastagságot elért biofilmbe nem tud behatolni.
Rovarirtásra nem elég hatékony, a kisebb, poratka méretű rovarokat ugyan megtizedeli, de a petéik ellen hatástalan.
A penészt nem tudja eltüntetni, ha a penészedés okát nem szünteti meg.
Vastag szőnyegek, kárpitok, matracok belsejébe nem tud behatolni, ezért ezek szagtalanítására nem használható.

Hogyan működik az ózonos fertőtlenítés?

A lakás légteréhez és szennyezettségéhez igazítva átlagosan 1órás kezelést javaslunk. Elhelyezünk egy 28g/h „28.000 mg/h” (óránként 28.000 milligramm ózon) teljesítményű ózongenerátort a fertőtleníteni kívánt lakásban és bekapcsolva magára hagyjuk, hogy dolgozzon, azaz, a lakás levegőjéből ózont termeljen.
Összehasonlítás képen, az autókba 3.500 mg/h teljesítményű ózongenerátorokat raknak 15-30 percre. Tehát két óra alatt ennek a mennyiségnek a húsz-harmicszorosát juttatjuk a lakásba.
A szolgáltatás kiválasztásakor, nem a megadott időtartamot kell nézni, hanem a megtermelt ózon mennyiségét.
A kezelés után érdemes az ózont minél tovább dolgozni hagyni, majd a helység használatba vétele előtt alaposan ki kell szellőztetni. Ha van rá lehetőség, akkor hatásosabb, ha a megvárja míg az ózon magától lebomlik és csak másnap szellőzteti ki a lakást.