Radiátor tisztítás
Radiátor tisztítás

 

Radiátor tisztítás Árak: 

1-5 db radiátor esetén:  18.000-Ft

Ezen felül minden további radiátor: 2500-Ft

A klímatisztításnál használt vízsugaras, mosásos, technológia, az acéllemez radiátorok tisztítására is kiválóan alkalmas. A radiátor belső felülete hasonlóképpen megközelíthetetlen, mint a klímakészülékek hőcserélője, ezért a klímatisztításnál már jól bevált, és alkalmazott vegyszerek és eszközök rendkívül alkalmasak és hatékonyak a radiátor tisztításnál is.

A módszer lényege, hogy a vegyszerrel fellazított koszt, port, és mindennemű szennyeződést a vízsugár erejével lemossuk a radiátor belső fém felületéről, / konvektor lemez, vagy más néven cikk-cakk lemez /

Miért kell a radiátort tisztítani.

A lapradiátorok belsejében lévő „cikk-cakk lemez”- tökéletes búvóhelyet nyújt a pókok, poloskák, és minden más szennyeződés számára. A pókhálókon megülő por évről-évre egyre jobban gátolja a levegő szabad áramlását a hő leadó felületek között, így romlik a radiátor hatásfoka. Nem beszélve a büdös porszagról, ami a fűtés hatására felszabadul a koszos, poros radiátorból.

Szolgáltatás megrendelés a szokott módon. Weboldalamon. Online időpont foglalás alkalmazáson keresztül. Kérem minden esetben tüntesék fel a kért szolgáltatást!

Dombi György.: +36-70-772-9743    Klíma Tisztítás, szerelés, javítás.Ózonos tisztítás,

Máthé Tamás.:    +36-30-619-2556   Klíma Tisztítás, szerelés, javítás.Ózonos tisztítás, Radiátor tisztítás. V.VI.VII.VIII.IX. kerületekben is.https://budapest-klimaszereles.hu/


Onlineidőpontfoglalás